Ben je veel tijd kwijt met seks?

Heb je weleens geprobeerd te minderen, zonder resultaat?

Voel je je na afloop van een seksuele activiteit weleens leeg?

Heb je een sterk verlangen om bezig te zijn met seks?

Heeft seks een negatieve invloed op je werk, school of thuissituatie? (bijvoorbeeld: je concentratie is minder, je schoolprestaties gaan achteruit, je kunt alleen maar aan seks denken)

Ga je door met veelvuldig seks hebben, ook als je weet dat het problemen geeft in je relatie(s)?

Heb je hobby’s, sociale activiteiten of werk opgegeven omdat je zoveel met seks bezig bent?

Heb je weleens gejokt over de hoeveelheid tijd en/of geld die je aan seks hebt besteed?

Vind je het moeilijk om goed voor jezelf te zorgen? (bijvoorbeeld: gezond eten, voldoende bewegen, goed slapen)

Ga je door met seksuele activiteiten, ook als je weet dat het problemen geeft met je financiën of je werk?

Heb je last van onthoudingsverschijnselen die afnemen als je minder bezig bent met seks? (bijvoorbeeld: moeilijk slapen, onrustig zijn)

Om een goede indicatie te krijgen van de ernst van je problemen willen we graag nog het volgende weten: ben je verslaafd aan drank of drugs of heb je mogelijk suïcidale gedachten?

Niets aan de hand!

Je gaat op een hele gezonde manier om met alles wat met seks te maken heeft. Het is fijn, het is belangrijk, maar niet het allerbelangrijkste. Dat besef jij ook.

Uitslagen

Geen reden tot zorgen, tenzij…!

Seks speelt een belangrijke rol in je leven, maar het overheerst je niet. Heb je zelf toch het idee dat je te veel bezig bent met seks, maak dan een afspraak met je huisarts. Hij/zij kan je doorverwijzen naar deskundige hulp.

Uitslagen

Je zit in de gevarenzone!

Je hebt 4 of meer vragen met ‘ja’ beantwoord. Dat lijkt erop dat je niet kunt functioneren zonder seks. Je voelt een constante drang die je niet kunt negeren. Dat is een kenmerk van een verslaving. Met hulp van deskundigen kun je leren waarom je die drang hebt, en hoe je weer op een gezonde manier van seks kunt genieten. Zodat ook je relaties, studie of werk weer een groter onderdeel worden van je leven.

Ons advies aan jou
Vul je gegevens in als je wilt dat een van onze behandelaren de ingevulde vragenlijst bekijkt. We nemen dan contact met je op voor verder advies.

Uitslagen

De voordelen van onze behandeling
Onze behandelaren hebben veel ervaring met verslavingen en hebben al veel mensen geholpen. Elke persoon en elke verslaving is anders; daarom stemmen we de behandeling precies op jouw situatie af. Altijd met als doel: de verslaving stoppen én weer grip op je leven krijgen. Past online behandeling bij jou, dan volg je je behandeling online. Waar en wanneer, dat bepaal je zelf. Er zijn geen wachttijden en de behandeling is net zo effectief als een face to face behandeling.

uitkomst berekenen